Over Hein Kocken

Hallo.

Mijn naam is Hein Kocken. Mijn vader heette ook Hein, net als mijn opa. Ik kom uit een creatieve, kunstzinnige familie. Zowel mijn vader als opa waren kunstenaar. Ook ik ben kunstenaar. Ik schilder moderne kunstwerken.

Maar ik doe meer.

Ik heb ook mijn eigen galerie waar ik jonge kunstenaars een plek wil geven om hun kunst te tonen. Het zijn van kunstenaar is voor velen een droom. Een kunstenaar ben je in hart en nieren. Je moet jezelf uiten en creatief bezig zijn, want anders sterf je langzaam af. Maar wat is kunst als deze niet wordt aanschouwd? En hoe kan een kunstenaar zich compleet richten op kunst wanneer er geen geld wordt verdiend?

Al eeuwen is de verkoop van kunst een belangrijk onderdeel van het leven van een kunstenaar. Er is zelfs een synergie tussen de twee factoren. Mijn galerie wilt deze synergie vormgeven, maar met name de getalenteerde kunstenaar en de koper bij elkaar brengen.

En ondertussen druk ik mij op deze website uit in woorden. Woorden zijn ook een vorm van kunst. Ik spreek graag over kunst. Dat doe ik hier op deze blogwebsite.

Heb je tips, vragen of heb je interesse in mijn kunst? Kom gerust langs in mijn galerie.

Groetjes,

Hein Kocken